HTML

Stick

Életem apró eseményei.

Friss topikok

Linkblog

Tehetségkutatókat mindenhova!

2008.09.30. 11:10 Stick

Magyarország is profitálna abból, ha lennének jó zenészei. Illetve tévedtem, vannak jó zenészei, de senki és semmi nem támogatja őket. Persze, hogy másra sincs pénz. Viszont az emberek túlnyomó részének szüksége van zenére. Szüksége lenne magyar zenére. Örömet okoz vagy együtt érez a bánattal. Ja és van olyan, hogy valaki zenélni tud és nem atomfizikus lesz, akármennyire is nehéz elfogadni. Ez nem lustaság kérdése.

Én zenész vagyok. Szeretek órákat töltelni a dobolással. Nem könnyű mindig tovább lépni és újat kitalálni. Ugyanúgy közösségben kell dolgozni, mint egy munkahelyen. Mégsem fizeti senki meg a koncerteket.

A Kaukázus zenekarnak nincs saját pakoló embere, nem tudják megfizetni. Pedig országszerte híresek. Ez hogyan lehet? Ennyit jelent az érdemkereszt, amit kapott Sólyom Lászlótól? Semmi juttatás. Igazából ez a rendszer arconköpése. Elismerünk, hogy tudatosságra próbálod nevelni az embereket, de nem segítünk benne továbbra sem, csupán együtt örülünk veled.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://smileordie.blog.hu/api/trackback/id/tr36688672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása