HTML

Hajnalodik a magyar foci?

2008.10.03. 13:17 Stick

Tegnap a BVB és az Udinese csapata játszott az UEFA kupa csoportkörébe való jutásért. Hajnla 2 gólt is szerzett (45., 90. perc). Hosszabításra került a sor, mert az első meccsen a BVB otthonában kapott ki 0-2 vel az Udinese-től. Ezután nem történt semmi a 2X15 perc alatt, így jöhettek 11-esek.

Nyilvánvaló volt, hogy az a Hajnal fogja kezdeni a kört, aki már kétszer megviccelte az olasz csapat kapusát. Kihagyta a büntetőt  a magyar játékos és (bár nem csak emiatt) végül kikapott a nagy reményekkel induló csapat.

Azt kell, hogy mondjam nem értem, hogy akkor egy magyar válogatottban szereplő Hajnal Tamás, miért nem képes produkálni. Hagyjuk azt, hogy nem elégmotivált ott, meg külföldön többet kap. Kizárt, hogy egy ekkora tehetség, aki nyilván nem keres már rosszul, még a pénz motiválja. A személyisége sem adhat okot erre.

Várom, hogy a magyar foci hamarosan ismét félelemmel töltse el a világ csapatait. Persze ezzel együtt várom az újabb magyar- angol 6:3-at.

Szólj hozzá!

Címkék: foci hajnal stick svado

A bejegyzés trackback címe:

https://smileordie.blog.hu/api/trackback/id/tr19694148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása