HTML

Stick

Életem apró eseményei.

Friss topikok

Linkblog

Álmodjkirálylány.

2008.09.29. 09:57 Stick

"- Jajj Anya! Én annyira akarok egy szőke herceget, fehér lovon!
- Mit akarsz kislányom?
- Egy lovas herceget, aki megment és boldogan fogunk élni örökkön-örökké...
- Meg vagy te őrülve? Hogy tudna már idejönni? Felvágtatna a panellakás 7. emeletére? Aztán meg becsöngetne a kardjával? Aztán mire odaérek az ajtóhoz addigra odaég az ebéd. Apád tudod milyen mérges volt múltkor is.
- ..és akkor átölelne és megcsókolna...
- Aztán meg be se férne az a nagy dög. Vagy lehúzná a fejét? És a herceg? Az nem szállna le a lóról, mert úri fiú.
- De szép lenne...bárcsak...
- Meg összetappogná a lószaros patájával az új szőnyegemet, mi? Azt kéne neked?! Bolond vagy lányom. Jó lesz neked a 3.-róla Juhász Feri. Az rendes gyerek. Igaz nincs foga, de hát attól még jó munkás ember. Meg olyan szép nagyokat lép a lábaival.
- A hercegnek sok pénze van, nem kellene dolgoznia...
- Nem-e? Majd adnék én neki munkát! Szedje ki a lószart a szőnyegből. Nem 5 ft volt ám. Körömmel vakarássza csak ki. Meg aztán kevereje nekema  pudingot, mert ha megfölesedik, akkor dobhatjuk ki, aztán akkor nem lesz édesség apádnak.
- Felugranék a lóra és elvágtatnánk!
- El, el! legfeljebb le a lifttel az elsőig , mert rossz. onnan meg gyalog, de nem hinném h Irénke néni beenged állatot a liftbe, ráadásul ekkorát. Mert ha mókus v menyét, talán, bár utálja a szőrt. Talán papagájt....
- Aztán lenne sok gyerekünk...
- Hogyis ne! H apád megsüketüljön a gyerekzajtól. Meg itten rohangálnak összetörik nagyanyád vázáját. Meg lenyelik az ezüst kanalakat. Nemelehet ám már ilyet szerezni sehol.
- De szép lenne!
- Takarodj mosogatni!"
 

Szólj hozzá!

Címkék: stick svado

A bejegyzés trackback címe:

https://smileordie.blog.hu/api/trackback/id/tr47686740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása